perjantai 14. elokuuta 2015

Lukumaraton alkakoon! - päivittyvä postaus



Nyt se alkaa! Hieman myöhemmin tosin kun olin aikonut mutta se ei haittaa, koska pääasiallisesti homma tapahtuu huomisen puolella ;) Itse asiassa tunti sitten olin sitä mieltä, että aloitankin vasta huomenna. Nyt tekee kuitenkin mieli jo aloittaa tämän illan kohdalla. Tuossa minuutin päästä, eli maraton aikani tulee olemaan 14.8.2015 klo:23:00- 15. 8. 2015 klo: 23:00.

Aloituskirjana toimii seuraava:ömistä


Eli aloittelen sukeltamalla 1950-luvulle kärilöiden maailmaan Isoon-Britanniaan ;) Kello on nyt 23:03 ja urakka alkaa.

LAUANTAI:

klo 10:39  

Eilen luin jonnekin yhteen asti yöllä kunnes silmät eivät enää kestäneet auki, ja oli käytävä nukkumaan. Tänään heräsin tuossa yhdeksältä ja jatkoin urakaa. Olen nyt menossa Hakekaa Kätilö!- kirjassa sivulla 228 . Kirja sopii todella hyvin maratoonille, koska se vie mukaansa kyllä todella nopeasti ja hyvin.

Nyt jatkan aamupalan syömistä ja jatkan samalla kirjaakin. Puolen päivän jälkeen lukemiseen tulee tauko kun avomiehen vanhemmat tulevat kylään ja lähdetään muun muassa Rossoon syömään. Eipähän tarvitse tehdä tänään ruokaa ;)

klo 12:33

Nyt olen samassa kirjassa sivulla 318 ja kirja ei ole enää paljoa jäljellä. Kohta pitää kuitenkin lähteä sinne Rossoon, joten saan kirjan loppuun varmaan vasta iltapäivällä. Maratoonaus on nyt ehkä hieman hidasta mutta onneksi aikaa on yhteentoista asti yöllä ;)

Klo 15:59

Nyt on ensimmäinen kirja luettu! Luettujen sivujen määrä on siis 364 Huh. Vielä olisi maratonia jäljellä seitsemän tuntia, jota en kyllä kokonaan ehdi täysaikaisesti lukemaan. On nimittäin lähdettävä ruokkimaan ystävieni kissat, ja sinne kävelemiseen menee aikaa.. otan kuitenkin seuraavan kirjan mukaan :)

Kirja on Ellinor Rafaelsen Katja Norjan kesässä. Nuorten jännärikirja siis kyseessä!

Klo 20:33 Katja-kirja luettu. Sivuja siinä oli 166 Oli ihan ok, ererilainen hahmo kuin minkä teini-iästäni muistan. Ainakin poikaystävälle uskollisena oleminen oli tässä kirjassa hakusessa. Sana Shit oli yleisimmi  käytetty huudahdus. Näistä lisää myöhemmin.  Tämän kirjan luin kissojenluona. Nyt pitäis lähtee tarpomaan kottiin. Katsotaan vieläkö sinne päästessäni ehdin vielä jotain lukea :D

Nyt kello on 23:13 ja lukumaratonini loppui kymmenen minuuttia sitten. Ehdin viimeiseksi jatkaa jo kesken ollutta kirjaa, joka oli menossa minulla jo sivulla 42 ja pääsin sitä maratoni-ajan puittessa eteenpäin aina sivulle 128 saakka.

Kirja oli Jeff Lindseyn Dexterin pimeät unet.

























Sain maratonin aikana luettua siis kaksi kokonaista kirjaa ja luettua yhtä noin 86 sivua eteenpäin. Ei hullumpi saavutus kaikkine tämän päivän muine toimineen. Ilman muita menoja olisin saanut luettua vielä enemmän ;) Nyt saldoksi tuli 616 sivua :D

Maratoonaus oli oikein mukavaa, ja koko hommaan tuo oman säväyksen se, että tätä tekee yhtä aikaa muiden bloggaajien kanssa. Sitä tuntee itsensä osaksi koko kirjabloggaajien yhteisöä. Hieno tunne totta tosiaan ;)

Huomenna tulee sitten miniarviot kahdesta maratonilla kokonaan luetusta kirjasta, 

7 kommenttia:

  1. Hauskaa maratonia ja lukemisen iloa!

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä maratoniin! Tauot antavat voimaa jatkaa lukemista ja hampaat irvessähän tätä ei puuhastella :) Minulla seitsemisen tuntia jäljellä ja aika kevyeen tahtiin olen lukenut.

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Itselleni tämä oli vähän pettymys :/ Luin näitä teininä mutta en saanut samaa todella hyvää fiilistä tällä lukukerralla. Ihan viihdyttävähän tuo oli mutta olisin kaivannut jotain enemmän...

      Poista
  4. Tsemppiä vielä viimeisiin tunteihin! Tauot tekevät terää lukemiselle, näin se ainakin minulla menee. Kätilö-sarjaa on kehuttu kovasti, pitänee minunkin tutustua siihen jossain vaiheessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ehdin mie vielä hieman lukea. Oli kyllä mukava kokemus tämä maratoni. Kiitos vaan emännöijäylle ;) Suosittelen ehdottomasti tarttumaan Kätilö-sarjaan. Se on todella mielenkiintoinen ja koukuttavalla tavalla kirjoitettu. Olen tykännyt siitä todella paljon. :)

      Poista