perjantai 6. tammikuuta 2017

Lukumaraton postaus

Lukumaraton alkaa kuuden ja seitsemän välillä jahka olen syönyt. Kuvan pinosta otin eilen. Tänään on päivä mennyt siivoillessa,koska täällä oli aika sotkuista. Siksi aloitan vasta illalla. Päivitän ehkä tätä postausta maratonin edetessä. Saatan käyttää myös Instagramia tässä. Siellä minua voi seurata nimellä narseska.

Lukumaraton starttaa 18:30 ja jatkuu huomiseen samaan aikaan asti. Muutakin tekemistä tulee olemaan välissä mutta katsotaan minkä verran saan luettua ^^


klo 22:58 

Ensimmäinen kirja luettu, se oli tuo pinon päällimmäinen Anna Dalen Noitatuulen kuiskaus. Kyseinen kirja oli oikein mukavaa lapsille suunnattua noitafantasiaa, Nyt hieman syän ja katselen välissä jakson HIYMIÄ (olen alkanut kastomaan sitä alusta Netflixistä) ja sitten menen petiin aloittelmaan seuraavaa kirjaa. Postaus päivittyy sitten taas aamulla, kun jatkan maratonia päivän puolella. Tällä hetkellä luettuna on 276 sivua!


Lauantaina

klo 12:52

Heräsin kymmenltä ja luin heti eilen illalla aloittamani Tuomas Kyrön Mielensäpahoittajan loppuun. Sen jälkeen meni pitkään sängyssä kölliessä. Kovin tehokasta lukemista ei taida tämänkertainen lukumaraton olla mutta eipä se haittaa...voi tämän ottaa rennostikin :)

Nyt pitäisi valita seuraava kirja. Ja juoda kahvia. Ja lukea sitä kirjaa ;)

Ainiin.... nyt on luettuna yhteensä 406 sivua.


klo 18:32

Nyt on lukumartaonin aika ummessa. Vielä viimeiseksi luin Agatha Christien omaelämänkertaa Vanha hyvä aikani  ja sain luettua sitä 185 sivua. Luultavasti jatkan lukemista nyt maratoni päätyttyä. :D

Yhteensä luin maratonilla siis 591 sivua. Ihan kohtuullisesti siis. Luin kaksi koknaista kirjaa, tosin lyhyttä sellaista ja sain aloitettua kolmatta ihan hyvin. Olen tyytyväinen suoritukseeni vaikka toki ilman häiriötekijöitä ja muita pakollisia tekemisiä olisin saanut luettua enemmänin. 591 sivua on kuitenkin ihan hyvää määrä. Ja sainpahan tämän vuoden lukusaldon käyntiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti