torstai 8. elokuuta 2013

Elossa edelleenUusi kirjaostos divarista (sori että tuossa on tuo luomiväripaletti mukana, mutta en älynnyt ottaa kirjasta yksinään kuvaa, ja kamerasta on patterit loppu!)

Great Gohst Stories siis, jossa on monta lyhyttä kummitustarinaa. Jopa yks Edgar Allan Poenkin tekemä. Kirjablogi ei nyt ole päivittynyt hirveästi, kun blogikärpänen on lennellyt tuolla toisessa blogissani : D Lupaan kuitenkin tulla tännekin puolelle turisemaan niistä kirjoista. Mahdollisimman pian. Uusia kirjoja on omaan hyllyynkin tullut hamstrattua kirpparilta ja alennusmyynneistä, joten lukemista kyllä riittää. Kirjastostakin on pari kirjaa lainassa ja vielä lukematta, ja postaamatta. 

Seuraavalla kerralla kirjoittelen oikean kirja-arvostelun. Ajattelin vaan tässä nyt tulla nopeasti huikkaamaan, että elossa vielä ollaan ;) No, kummitustarinoista vielä senverran, että olen niistä aina tykännyt. Samoin kauhukirjallisuudesta. : D Esimerkiksi Stephen King on ensimmäisi kirjailijoita, joita olen aikuisten puolelta lukenut. Taisin olla jopa niinkin nuor kuin 11-13. Tässä kokoelmassa ei nyt Kingiä ole, mutta eiköhän kummitustarinoiden klassikkoihin, ja vähän vähemmän minulle tuttuihin nimiin ole ihan hyvä tutustua. 

ps. Huomaatteko miten hienosti nuo kirja ja luomiväripaletti sointuvat yhteen : D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti