tiistai 11. maaliskuuta 2014

Stephenie Meyer: Epäilys


Kyllä! Olen lukenut jo tämänkin. Ja täytyy sanoa,että Epäilys oli hieman parempi kuin Uusikuu. Mutta vain hieman, en edelleenkään laittaisi kirjaa lempikirjoihini MUTTA päähenkilö ei enää ärsyttänyt niin paljoa. No, ärsytti se kyllä edelleen mutta ei ehkä niin palavasti. Paitsi ehkä jälleen senverran, että sitä taas seurattiin lammasmaisesesti, ja toteltiin kauniita miehiä. Eivät nämä meinaan mitään feministisiä teoksia ole, päinvastoin.

Tapahtumia oli kuitenkin enemmän, ja loppu alkoi kiinnostaa lisää. Kuinka tässä lopulta käy? Eli kai se viimeinenkin osa pitää joskus lukea. Taitaa kuitenkin tulla muutamia parempia kirjoja siihen välille. :D Kolmiodraama oli ihan jänskää. Jos olisin näihin kirjoihin hulluna oleva teini, olisin kuulunut Team-Jacobiin. Koska en ole, niin ei voisi vähempää kiinnostaa. Ja tietäähän sen, kenet Bella-Belskunen valitsee lopulta. 

Enempää sanottavaa minulla ei tästä kirjasta ole. Myönnän kyllä että jotain viihdytysarvoja näillä kirjoilla on, vaikka ne eivät minua muuten sytytäkään. Juonta en viitsi nyt edes lyhennellä, koska aika monet varmaan on nämä lukenut, ja ne jotka eivät ole menettävät vähäisenkin ilonsa, jos vahingossa spoilaan enempää kuin olen jo spoilannut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti