perjantai 14. elokuuta 2015

Blogistanian maratoniin valmistautuminenOsallistun tänä kesänä ensimmäistä kertaa Blogistanian viralliseen lukumaratoniin ensimmäistä kertaa. Muutaman kerran olen maratoonannut soolona ihan omina aikoinani, vähän kuin harjoitellen tätä varten ;) :D No, en nyt tiedä siitä harjoittelusta. Tällä kertaa ehdin kuitenkin mukaan maratoniin, koska huomasin tarpeeksi ajoissa sellaisen olevan tulossa.

Tätä maratonia emännöi MarikaOksa, ja yllä oleva kuva on hänen blogistaan lainattu. Linkin takaa voitte käydä myös kurkkaamassa halutessanne maratoonauksen säännöt. Lyhyesti sanottuna tarkoitus on lukea kirjallisuutta 24:n tunnin ajan. Urakan voi aloittaa myös tänään perjantaina, tai sitten huomenna lauantaina ja jatkaa sunnuntaina. Itse aloittelen jo tänään joskus kello 21-22, en tiedä vielä tarkkaa aikaa. Huomenna on paljon muutakin tekemistä, joten maratoonauksessa en ehkä saa luettua älyttömiä määriä mutta luen sen minkä ehdin.

Alhaalla on lukupinoni, joka koostuu kolmesta kirjaston kirjasta, ja kolmesta oman hyllyn asukkaasta. Kaikkia en varmastikaan ehdi lukea mutta minusta on hyvä olla valinnanvaraa ;)


Kirjat ovast siis;

Kati Tervo: Sukupuu
Jennifer Worth: Hakekaa kätilö 3: Jäähyväiset nunnille
Jeff Lindsay: Dexterin pimeät unet (tästä olen jo lukenut valmiiksi pari lukua)
Ellinor Rafaelsen: Katja Norjan kesässä 
Sarah Winman: Kani nimeltä Jumala
Karoliina Timonen: Aika mennyt palaa

Luultavasti teen päivittyvän postaukse erikseen, kunhan aloitan urakan. Tästä pääsette kuitenkin näkemään jo lukusuunnitelmani ja alkutunnelmat. Odottava fiilis tässä kyllä on, ja jännittää, minkä verran saan luettua, kun huomenna kuitenkin on vähän muutakin ohjelmaa. Just my luck ;) Mutta katsellaan :D

4 kommenttia:

 1. Mukavan näköinen lukupino. Kani nimeltä Jumala on ollut pitkään omalla lukulistallani, joten on kiva kuulla mitä pidät siitä. Kati Tervon taisin nähdän myös jonkun muun maratoonaajan lukupinossa, joten tämä kirja onkin suosittu tällä maratonilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Yritin valikoida siihen mahdollisimman monenlaista lukemista, ettei kyllästyminen iske. Yritän myös huijata itseni lukemaan tässä samalla välillä myös oman hyllyn kirjoja koska yleensä minulla on niin paljon kirjoja lainassa (nytkin on hirmuinen lainapino) kirjastosta että oman hyllyn kirjat tahtovat jäädä paitsioon. :D

   Poista
 2. Omassa pinossanikin on Sukupuu! Onpa jännää sitten nähdä, mitä siitä tykkäät, varsinkin jos minäkin luen sen maratonilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä tuleeko se luettua vai ei mutta kyllä sen aloittaminen ainakin kutkuttaisi :D Katsotaan mitä tykätään ;)

   Poista