keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Serena Valentino: Noidan peili

Luin kirjasarjasta jossa satujen pahisten taustoja valotetaan jostain blogista. Kun Noidan peili sitten sattui kirjastossa joskus keväällä kätern, piti se lainata.

Noidan peili kertoo siis Lumikn äitipuolen tarinan. Äitipuolen joka oli aluksi haltioitunut naituaan kuninkaan ja saatuaan Lumikista tyttären. Kuningatar joka oli ollut peilintekijän tytär ja äiditön halusi aluksi olla hyvä äitipuoli Lumikille. Pitkään pieni perhe olikin onnellinen kunnes kuningatar sai lahjaksi salaperäisen peilin. Joutuipa perhe kokemaan myös tragedian.

Noidan peili kertoi aika tavanomaisen tarinan jossa huono lapsuus ja itsetunto ongelmat olivat suurin tekijä kuningattaren muuttumisessa ilkeäksi. Ei mitään maata mullistavaa siis. Kirja oli kuitenkin ihan mukiinmenevää viihdettä ja nopealukuinen.

3 kommenttia:

 1. Täyttä viihdettä tämä olikin, vähän liiankin kevyttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu. Keveys oli käsinkosketeltavaa. Oikeastaan kirja ei herättänyt juuri mitään tunteita. Mutta kyllä sen luki. Aiheesta olisi voinut vain saada niin paljon paremmankin kirjan aikaiseksi.

   Poista
 2. Kesälukumaratonpäivä lähestyy! Postausten linkitys-artikkeli on jo julkaistu https://jakaikkeamuuta.blogspot.fi/2016/07/blogistanian-lukumaraton-2016.html. Tervetuloa mukaan ja mahtavaa maratonia!

  VastaaPoista