sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Ystävänpäivän lukumaraton
                        Yöpöydän kirjat - blogi emännöi tänä vuonna ystävänpäivän lukumaratonia. Tänä vuonna tällä samalla päivämäärällä sattuu olemaan myös lukurauhan päivä. Maratonilla on tarkoitus lukea 24:n tunnin ajan. Jos tarkemmat ohjeet kiinnostavat ne löytyvät tuon linkin takaa.

Itse olen maratoonannut yhtäaikaa muiden bloggaajien kanssa vain kerran aikaisemmin viime kesänä. Pari omaa maratoonia on tullut kyllä pidettyä.

Aloitan maratonin näillä näppäimillä tuossa suunnilleen klo 12:00 ja samaan aikaan huomenna maraton loppuu osaltani. Saa nähdä, miten paljon saan luettua kun tänään on paljon muutakin tekemistä ohjelamssa. En ota kuitenkaan paineita vaan luen senverran kun ehdin. Valinnanvaraa olen tapani mukaan kasannut mukaan taas paljon. (siltä varalta etten jaksa keskittyä tiettyyn kirjana).


En vielä tiedä millä kirjalla aloittelen. Pyrin päivittämään tätä postausta maratonin aikana.

Nyt lähtee :)

klo: 15:15

Aloitin Anna Hallavan Operaatio Huulituulella. Nuorten hömppä tuntui sopivalta aloituskirjalta. Aika vierähti kirjan parissa ja äsken sain sen luettua. Samalla tulin vääntäneekis lasngen uuniin. Nyt lähden käymään kaupassa ennen kuin lukeminen saa jatkoa. Taidan päättää seuraavankin kirjan vasta sitten kun  alan lukemaan. Intuitio on paras ystävä. Operaatio huulituuli oli kyllä hauska kirja. Teinihömppä tekee iloiseksi.

klo 20:50

Ei ole ihan putkeen mennyt tämä maratoni. Edellisen päivityksen jälkeen olen lukenut vain pari hassu sivua Kingin Kalpeaa Aavistusta , jossa olin ennen sitä jo menossa sivulla 32. Tässä välissä tuli katsottua yksi Dexter-jakso Netflixistä, otettua pienet torkut ja käytyä kaveria tapaamassa kaupungilla. No, nyt voin loppuillan lueskella ja katsoa miten pitkään jaksan valvoa. Huomenna saattaa sitten aamupäivällä vielä ehtiä ennen kahtatoista vähän jatkamaan. Tällä hetkellä luettuna siis yksi kokonainen kirja ja pari hassua sivua toista eteenpäin.


klo 23:45

Kingin kirja on nyt edennyt ihan mukavasti ja tarina alkanut päästä vauhtiin. Nyt käyn suihkussa ja jatkan kirjan parissa vielä hetken ennen nukkumaan menoa. :D Huomenna voisin yrittää herätä yhdeksältä vielä lukemaan lisää ennen maratonauksen ajan umpeen kulumista. Saa nyt nähdä. Tältä illalta kuitenkin hyvää yötä :)

6 kommenttia:

  1. Minullakin on aina näitä on maratoneja varten kunnon kasan kirjoja odottamassa, mukavia hetkiä kirjojen parissa! Tuulen varjo<3

    VastaaPoista
  2. Hei! Teen koostepostausta maratonista ja kyselisin, kuinka paljon sivuja maratonisi aikana luit. :)

    VastaaPoista