maanantai 1. helmikuuta 2016

Nicholas Sparks: Illat meren rannalla


Luin tätä kirjaa kun olin kyläilemässä siskoni luona, ja unohdin tietenkin napata kuvan. No, ehkä yksi kuvatonkin postaus sallitaan. Kirja jäi muuten ainoaksi, jonksa sain tammikuun puolella luettua loppuun. Katsotana jos helmikuusta tulisi aktiivisempi lukukuukausi, ja samalla saisin herätettyä tämän blogin eloon. Tänään olen ainakin menossa kirjastoon. Palauttelen kirjoja, joihin ei juuri nyt ole lukufiilistä ja katson jos löytäisin jotain todella innostavaa luettavaa tilalle. 

No mutta nyt menee jo asian vierestä. :D Jospa aloittaisin tuosta kirjasta kertomisen. Luin siis pitkästä aikaa Nicholas Sparksia, akkainkirjallisuuden kruunaamatonta kuningasta. En muista milloin viimeksi olisin hänen kirjojaan lukenut. Nihkeässä lukufiiliksessä Sparksin kirjat toimivat, sillä niiden kanssa tietää mitä odottaa.

Adrianne Willis kokee monen keski-ikäisen naisen kohtalon kun hänen miehensä vaihtaa häneet nuorempaan. Adrianne jää kolmen lapsen yksinhuoltajaksi. Kun eräs ystävä tarvitsee hänen apuaan ja pyytää häntä vahtimaan meren rannalla toimivaa majataloaan ja emännöimään sesongin ulkopuolella tulevaa vierasta.

Paul Flanner on kyseinen vieras. Hän on vaimonsa jättämä kirurgi, joka huonosti menneen leikkauksen myötä on muuttamassa elämänsä suuntaa. Hän tulee myös tapaamaan leikkauksessa olleen potilaan omaisia.

Kun Adrianne ja Paul kohtaavat syntyy erään myrskyisen viikonlopun kestävä romanssi, joka auttaa molemmat uuteen alkuun. Vuosien päästä Adrianne kertoo tarinaa vaikeuksissa olevalle jo aikuiselle tyttärelleen, ja lukijalle selviää, miten Adriannen ja Paulin romanssin aikoinaan kävi.

Illat meren rannalla oli aika tavallista Sparksia. Herran kirjat ovat yleensä aika samantapaisia. Kaunis tarina, joka oli helposti luettavissa. Ihan jees kirja polkaista "LUKUvuosi" käyntiin :D Ei se nyt hirveästi hetkauttanut suuntaan tai toiseen mutta oli ihan mukava tarina.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti