torstai 5. huhtikuuta 2012

Jane Green: KirjaflirttiäLuin tämän kirjan aikoja sitten, muistaakseni tammikuussa. Omassa lajissaan kirja oli ihan jees, mutta olen lukenut parempiakin. Parasta kirjassa oli ehkä se, että se sijoittui kirjakauppaan, ja kertoi naisesta joka oli sellaista avaamassa.

Kirjaflirttiä kertoo Cathystä ja hänen ystäväpiiristään, joka on ollut yhdessä aina opiskeluajoista lähtien. Sitten vieras menneisyydestä saapuu hämmentämään Cathyn ja hänen ystäviensä elämää, ja he joutuvat kohtaamaan menneisyytensä, ja miettimään elämäänsä tarkemmin. Myös eräs uusi ihminen tulee Cathyn elämään ja tuo mukanansa romantiikan tuulahduksen.

Siinä siis kirjan juoni pähkinänkuoressa niin sanotusti. En muista kirjasta hirveästi ykstyiskohtia, ja juonenkin vain paikoitellen. Eli ei tämä ei tehnyt sen suurempaa vaikutusta minuun. Luin kirjan kyllä muistaakseni nopeasti mutta se johtunee siitä, että tämä oli helppolukuinen kirja, ja vaikka siitä ei tullut yksi kaikkien aikojen suosikeista, niin se onnistuin luomaan sen verran kiinnostusta, että halusin tietää, mitä siinä tulee tapahtumaan.

Kaikenkaikkiaan ihan viihdyttävä kirjavälipala. Voisin ehkä joskus lukea muitakin Jane Greenin kirjoja, jos tekee mieli lukea jotain nopeaa ja helppolukuista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti