torstai 4. tammikuuta 2018

Uusi alku vuonna 2018

Tämä blogi on ollut hieman tauolla. Tuntuu melkein vaikealta taas kirjoittaa tänne. Edellisen postauksen jälkeen olen kyllä lukenut kirjoja mutta en vain ole saanut aikaiseksi postata niistä. Rästipostauksia on niin paljon viime vuodelta mutta antaa niiden olla. Uusi vuosi, uusi alku. Tänä vuonna yritän blogata lukemistani kirjoista heti ne luettuani, sillä muuten postaukset jäävät roikkumaan, enkä keksi mitään kirjoitettavaa. 

Vuoden 2018 tavoitteena on lukea 50 kirjaa. Lisäksi saatan osallistua joihinkin haasteisiin. Niistä sitten mahdolisesti lisää myöhemmin. Toivon, että saan puhallettua tähän blogiin taas henkeä. Kirjoita kirjoittaminen on kuitenkin äärimmäisen mukavaa puuhaa. Etenkin kun ystävissäni ei ole ketään yhtä intohmimoisesti lukemiseen suhtautuvaa ihmistä, joten kirjoista höyryäminen on hyvä pitää enimmäkseen täällä blogin puolella.

Mutta juu. Lukusuunnitelmistani tälle vuodelle tulen kertomaan myöhemmin lisää. Hyvää lukemisen täyteistä uutta vuotta kaikille lukijoilleni. ,


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti