tiistai 9. tammikuuta 2018

Hyllyni unohdettujen lukemista vuonna 2018
Hyllynlämmittäjiä listaillaan monissa kirjablogiessa, ja lukijaheppujen instatileillä. Alkupäerisessä kaiketi olisi tarkoitus lukea vuoden aikana 12 hyllynlämmittäjää. Eli jostain syystä omasta hyllystä lukematta jääneitä kirjoja.

Minä aion lukea tänä vuonna kuitenkin pyöreän luvun (no luultavasti listan ulkopuolelta enemmänkin jos hyvin käy) lukemattomia kirjoja hyllystäni. Tarkoitus olisi lukea siis vähintään kymmenen oman hyllyy jätettyä raukkaa vuonna 2018. Koska en osannut valita kymmentä kerralla, valitsin ensin viisi kirjaa. Loput viisi valitsen myöhemmin.

Tällä hetkellä lukulistalla omista varastoista on seuraavat kirjat:

Diana Gabaldon: Muukalainen

(tämä kirja minulla on ollut kesken vuosikausia. Olen menossa noin puolessavälissä. Tänä vuonna luen mokoman loppuun.)

Mark Logue, Peter Conradi: Kuninkaan puhe
(Tätä olen aloittaut muutaman sivun verran. Ostettu on..no enpä edes muista milloin. Vuonna 2017 luin kaksi Kuningatar Elizabetin elämänkertaa, ja tänä vuonna on aika lukea jotain hänen isäänsä liittuvää. Ja tälläpä on hyvä aloittaa, kun kerta hyllystä löytyy)

Alex Scarrow: Timeriders

(Tämä on listani ensimmäinen kirja, jota en ole vielä yhtään korkannut. Taitaa aloittaa muuten kirjasarjan ja joskus muutama vuosi sitten ostin kirjan Sokos-outletista halvalla nähdäkseni onko kyseinen kirjasarja lukemisen arvoinen)

Riikka Pulkkinen: Totta

( Riikka Pulkkisen Totta on virunut hyllyssäni varmaan viimeiset 3-4 vuotta. Eräältä kirpparireissult mukaan napattu ja ostettu kirja, joka on mielestäni visuaalisesti ulkoasultaan ihastuttavan kaunis. En tiedä miksi :D Sisustuselementti se on :D)

                                                           Markus Zusak: Kirjavaras

(Ah, Kirjavaras. Tuo TBR-listoillani vuosikausia virunut ja hyllyssäni puolet siitä ajasta majaillut kirja, jossa Kuolema on kertojana. Tänä vuonna on sinun vuorosi tulla luetuksi!)


Sellaisia kirjoja siis löytyy minun listaltani tällä hetkellä. Viisi lisää tulee jahka keksin, mitkä viisi :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti