tiistai 19. marraskuuta 2013

Anja Snellman: Lemmikkikaupan Tytöt


14-vuotias Jasmin katoaa selittämättömästi. Vuosia vierii, eikä kadonnutta tyttöä löydetä? Mitä ihmettä on tapahtunut? Lemmikkikaupan tytöt kertoo karua kieltään ihmiskaupasta, ja prostituutiosta. Tarina kulkee Jasminin, hänen äitinsä ja erään maahanmuuttajanuorukaisen näkökulmista. Siinä hypitään ajasta toiseen ja kertojasta toiseen. Enempää en oikein tohdi juonesta tähän hätään paljastaa.

Kirja oli mielenkiintoinen, ja kirjoitettu sen verran hyvin, että koukutuin. Joissain kohti juoni oli sekava, ja jotkin luvut epämääräisiä :D Kirjan loppuun olin myös jollain tavalla pettynyt. En osaa oikein selittää miksi. Parasta antia kirjassa olivat Jasminin äidin luvut, jossa tämä kuvasi tunteitaan siltä päivältä kun Jasmin katosi. Äiti oli näes gynekologi ammatiltaan, ja kun hän alkoi epäilemään katoamista, oli työpäivä. Hänen ajatuksensa siltä päivältä, ja asiakkaansa oli kuvattu mielenkiintoisella tavalla. Hienoa kirjoitusta kertakaikkiaan ;)

Tämä oli toinen kirja Anja Snellmannilta, jonka olin koskaan lukenut. Innostuinkin tämän jälkeen lainaamaan kirjailijalta pari muutakin opusta. Toinen niistäkin on jo luettu. Tässä välissä olenkin sitten lukenut astetta hömpempää kirjallisuutta, ja pitkästä aikaa fantiasikirjan. Mutta näistä lisää sitten myöhemmin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti