tiistai 7. helmikuuta 2012

Day 19 – Favourite book turned into a movie

Täällä taas, ja tämän haasteen parissa, joka on ollut nyt kyllä vähän vaiheessa hieman pidempään kuin sen 30 päivää :D Vaan etenee kuitenkin, hitaasti mutta varmasti. Tämänkertainen otsikko tuotti kyllä jälleen kerran vaikeuksia, ja piti sen antaa muhia pitkään tuolla päänupissa. Juuri äsken kun katsoin listasta, että missä kohtaa olen menossa haasteessa vastaus tähän pälkähti päähäni. Intuitio on aika jees juttu ;)

Eli paras elokuvaksi tehty kirja. Tähän kysymykseen on vain yksi vastaus, ja se sisältää Johnny Deppin ;) (Noh, aika pieni osa loppujen lopuksi hällä siinä elokuvassa, mutta sitäkin ihanampi. Niin ja elokuva olisi ilman Johnnyakin todella, todella hyvä).

Pidemmittä puheitta vastaukseni on siis Joanne Harrisin kirjoittama Pieni Suklaapuoti, josta Lasse Hallström on ohjannut ihanan, ihanan elokuvan, jossa mielestäni kirjan tunnelma näkyy ja etenkin huokuu erittäin hyvin. Rakastan sitä elokuvaa, ja rakastan sitä kirjaa.

Elokuva minulla on tuolla kokoelmissani, ja pitäisikin katsoa se taas joku kerta uudestaan. Kirjan voisin vielä joskus hankkia omakseni. Siitä on kuitenkin monta vuotta kun olen sen lukenut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti