perjantai 20. tammikuuta 2012

Day 18 – A book that disappointed you

Jatketaanpas tähän väliin tätä hasstetta, joka etenee erittäin hitaasti mutta jokseenkin varmasti. Tämä tosin on jälleen erittäin, erittäin hankala kysymys. Yleensä en jaksa lukeakaan sellaisia kirjoja kokonaan, jotka ova tlähtemässä todella hunon kirjan puolelle. Etenkään, jos odotukset ovat olleet korkealla. Tästä tulee nimittäin mieleen vain eräs kirja, jota en edes jaksanut ruveta lukemaan ensimmäisten parin sivun jälkeen.

Kirja joka oli minulle pettymys olkoon siis Candace Bushnellin kirja Sinkkuelämään, johon se sarjakin (joka on muuten yksi lempisarjoistani) perustuu. Odotukset kyseisen kirjan suhteen olivat todella suuret koska sarja oli niin hyvä, ja koska olin lukenut samalta kirjailijalta kirjan Lipstick Jungle, tosin suomennettuna, ja olin pitänyt siitä. Sinkkuelämää ei vaan kirjana kolahtanut, koska se vaikutti parinkin  sivun perusteella todella paljon huonommalta kuin siitä tehty sarja. En oikein pitänyt kirjan rakenteesta, ja mielestänin se vaikutti niin tylsältä, etten sitä sitten loppuun lukenutkaan.

Saa nädä koetanko sitä koskaan loppuun lukeakaan, vaikka kesken jäänyt kirja harmittaakin minua. En vain halua pilata sarjasta tulleita hyviä fiiliksiäni, vaikka toki tiedänkin että se sarja perustuu tähän kirjaan aika löyhästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti