tiistai 14. helmikuuta 2012

Kadonnut lukemisinto ja inspiraatio!

Nyt ei ole tämän blogin kirjoittaminen edennyt kovinkaan hohdokkaasti. Vielä on muutama kirja bloggaamatta vuodelta 2011, ja tänä vuonna olen lukenut vasta yhden kirjan, jota en ennen ole lukenut (yhden luin viikonloppuna pitkästä aikaa).

Lukuinto ja inspiraatio on vain hieman kadoksissa, enkä tiedä mistä aloittaisin. Mikä kirja olisi niin hyvä, että tämä kuiva kausi loppuisi. En tiedä. Kirjastosta on muutama ollut jo kuukauden lainassa, eikä ole huvittanut niitäkään lukea vaikka ovat sinänsä kiintoisia kirjoja.

Joten, pyydän teiltä, lukijoiltani, jos vielä roikutte mukana, tekemään ehdotuksia kirjoista. Eli kommentoikaapa, ja antakaa kirjavinkkejä? Millä tämä lukutoukka pääsisi taas lukuvireeseen?

2 kommenttia:

 1. Tuttu tunne! Se iskee varmasti lähes kaikkiin jossain vaiheessa. Itselläni lukujumi oli viimeksi paha sen jälkeen, kun luin Nälkäpelin. Kaikki kirjat tuntuivat ihan tyhmiltä sen jälkeen. Mutta lukujumi lähti purkaantumaan, kun luin jotain aivan erilaista, eli Mangopuun alla -kirjan.

  Sain tuolloin parhaaksi vinkiksi ehkä sen, että anna jumittaa, jos siltä tuntuu. :D Kyllä se lukuhalu sieltä palaa. Toinen hyvä vinkki oli, että lue jotain rakasta ja tuttua - sellaista, josta taatusti tykkäät. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä ;) Olen tässä luekenutkin paria sellaista kirjaa, jotka olen ennenkin lukenut. Yhden sellaisen jonka olen lukenut jo monesti. :D

   Olisi kiva kyllä saada lukujumi kuriin. Ehkä otan järeämmät aseet käyttöön ja alan lukemaan Pottereita :D

   Poista