perjantai 8. heinäkuuta 2011

Nora Roberts: Julkinen Salaisuus

Pitkästä aika viihdekirjallisuuden "kuningattaren" Nora Robertsin kirja sattui käteeni kirjastosta. Pitkästä aikaa on mukava lukea jotain helppolukuista ja taatusti mukaansatempaavaa viihdekirjallisuutta. Nora Robertsin kirjat ovat taattua romantiikkaa ja usein myös jännitystä täynnä.

Julkinen salaisuus kertoo Emman tarinan, joka tempaistaan huonoista oloista, ilkeän äidin luota suositun muusikkoisänsä hoteisiin. Makealla elämällä, johon Emma totutettaan, on kuitenkin varjopuolensa. Emman elämään tulee nimittäin rakkauden ja perheen lisäksi myös julkisuuden mukanaan tuomia kirjoja, kuten lehdistön liian ylenpalttinen huomio. Emman perheessä tapahtuu myös tragedia, jonka ratkaisussa Emman menneillä muistoilla on tärkeä, ja hengenvaarallinenkin osansa. 

Juonesta en kerro enää enmpää, vaikka saatoinkin paljastaa jo liikaa. Tunnelmaltaa kirja oli mukaansatempaava ja jännittävä. En malttanut laskea sitä käsistäni. Juoni oli tietenkin hieman ennalta arvattava, sillä Robertsin kirjoissa on usein samantyylisiä juonellisia piirteitä. Mielenkiintoisinta kirjassa oli se, että se sijoittui musiikkimaailmaan, ja tapahtumat alkoivat jo 60-luvun lopulta. Kaiken kaikkiaan Julkinen salaisuus oli erittäin hyvää kesälukemista. 

(ps.  osaisiko joku kokeneempi bloggaaja neuvoa, mistä netissä löytyy sellaisia kirjankansien kuvia, joita voisi j liittää näihin kirjoituksiini?) 

2 kommenttia:

  1. Itse ihan ronskisti pistän googleen kuva haun luetun kirjan kannesta ja liitän kuvan, joka on esimerkiksi jostain nettikirjakauppasivustolta ja laitan sitten jutun loppuun linkin kuvan alkuperäisestä sivustosta : )

    En yleensä linkkaile toisten blogien kansien kuviin, koska yleensä nekin on alunperin jostain muualta. Mutta tapoja on varmasti muitakin, tämä on se matalin aita : D

    Jos yleisesti haluaa vain kirjojen kuvia niin muistaakseni flickr.com sivustolta löytyy kuvia, joita saa ottaa luvan kanssa käyttöön. En kyllä tiedä miten sieltä löytyy juuri kirjojen kuvia.

    VastaaPoista
  2. Kiitos neuvoista :) tuo ronski vaihto-ehto kuulostaa ehkä helpoimmalta :D

    VastaaPoista