tiistai 12. heinäkuuta 2011

Day 08 – Most overrated book

Tähän on minun mielessäni vain yksi vastaus. Eli..tätärätää..yliarvostetuin kirja mielestäni on Twilight-sarja kokonaisuudessaan. Olen ekan kirjan lukenut, enkä hirveästi tykännyt. Jotenkaan ei auringonvalossa kimaltelevat vamppyrit sovi mun maailmankuvaani....ja jotenkin epäilen, että ne kirjat siitä parantuvat.

Voitte toki yrittää muuttaa mieleni ;)

3 kommenttia:

 1. Luin joskus 5-6 vuotta sitten Houkutuksen ja silloin nuorena se tuntui todella hyvältä kirjalta. Se ei ollut silloin vielä suosittu tai tunnettu ja tyrkytin sitä kaikille kavereille luettavaksi. Luulin sen olevan vain yksittäinen teos, mutta kun kuulin jatko-osasta, olin aivan innoissani. Uusikuu oli kuitenkin jollain tavalla pettymys, se ei yltänyt ykkösen "tasoon" (nykyään vähän tulkinnanvarainen käsite) ja samoin ole muiden osien kanssa, viimeinen on huonoin.

  Nyt sitten aikuisiällä kun olen yrittänyt lukea kirjoja, niistä ei löydy enää sitä samaa kuin nuorena. Houkutus vielä menee, enemmän muistofiilistely pohjalta kuin kirjallisen arvonsa takia. Onhan sarja enemmän suunnattu nuoremmille lukijoille kuin aikuisille : )

  Jos välttämättä haluaisi lukea sarjan, niin kannattaisi kokeilla alkuperäiskiellä.

  VastaaPoista
 2. No mie kyllä luin tuon ekan kirjan englanniks..silti ei iskenyt. Jotkut nuorten sarjat ei kai vaan sovellu aikuiseen makuun.(tai en tiedä aikuisesta mausta, ei mulla semmosta oo :D mut ei ainakaan miun makuu iske.) Monet taas ovat ajattomia. :)

  t. Vannoutunut Harry Potter fani

  VastaaPoista
 3. Harry Potterit on paljon laadukkaampia kirjoja, ehdottomasti, ja sopivat kaiken ikäisille lukijoille : )

  VastaaPoista