maanantai 23. syyskuuta 2013

Ei mennyt niin kuin pitiViikonlopun lukuhaaste ei mennyt niin kuin strömsössä. Syytän siitä omituista mielihaluani alkaa katselemaan Gilmoren tyttöjä taas tuhannennen kerran. Tosin aloitin neloskaudesta. Tästä mielihalusta syytän lauantain herkkuöverejä. Sellaisia ei vain voi vetää ilman, että katsoo Gilmoren tyttöjä. Ihan vain siistä syystä, että siinä on tv-sarja, jonka kaksi päähenkilöä syövät enemmän kuin hahmot brittiläisissä lastenkirjaklassikoissa yhteensä.

Harmittaa kuitenkin vietävästi, etten yhtään kokonaista kirjaa saanut pinostani luettua loppuun. Infernoa sain kahlattua läpi useamman luvun..suunnilleen puoleenväliin saakka,  ja vähän yli. Kaspianin Matka Maailman Ääriin eteni yhden luvun verran. Muut kirjat jäivät kokonaan aukaisematta...

No, aina ei voi onnistua. Ei edes joka toinen kerta. Vielä minä tuon kasan selätän. Onhan aina uusi viikonloppu, yllättäen joka viikon lopussa. :D Ja ensi viikonloppuna olen heti perjantaina viiden aikaan päässyt eroon tämän kuluvan viikon koulukiireistä tentin ja kansantaloustieteen kurssin  harkkojen jälkeen, ja voin palkita itseni yrittämällä tätä haastetta uudestaan ;)

Stay tuned! 

ps. Yritän tällä viikolla repiä aikaa siihen, että  postailen parit luetut kirjat tänne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti