keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Sophie Kinsella: Minishoppaaja(Kuva: https://www.suurikuu.fi/PublishedService?pageID=9&itemcode=9789510371916)


Uskalsin lainata kirjastosta viimein pikalainan, jonka laina-aika on vain viikon, koska tiesin, että kun aloitan tämän kirjan, luen sen myös nopeasti. Niin myös tein, sillä lainasin tämän eilen, ja sain tänä aamuna luettua loppuun. Minishoppaaja on jatkoa Sophie Kinsellan Himoshoppaaja-sarjalle, josta olen lukenut joskus kaikki edelliset osat. Jälleen kerran himoshoppaaja vei sydämeni, ja nauratti minua tuhannella eri tavalla. Nämä Sophie Kinsellan kirjat ovat jotenkin niin hykerryttäviä. Ne saavat minut aina hyvälle tuulelle. Tämä on sitä, mihin kevyempi kirjallisuus parhaillaan pystyy, ja yksi syy siihen, miksi luen myös chic lit-kirjoja, miksi näitäkin kai tulisi luonnehtia.

Minishoppaaja kertoo lisää Himoshopaaja Becky Brandonin (omaa sukua Bloomwood) elämästä ja täytyy sanoa, että toilailuista. Tällä kertaa mukana on myös Beckyn 2-vuotias tytär Minnie, joka tuntuu perineen äitinsä intohimon kauniisiin vaatteisiin ja tavaroihin. Kommelluksilta ei tietenkään taaskaan vältytä. Juonesta en nyt viitsi paljastaa tämän enempää, koska en halua spoilata ketään. 

Minishoppaaja, kuten kaikki himoshoppaajakirjat on hyväntuulinen, jännittävä ja ihana kirja. Becky on mielestäni aivan ihana hahmo, joka on hyväsydäminen ja tarkoittaa aina hyvää vaikka onnistuukin aiheuttamaan paljon ongelmia. Se on ehkä koko kirjassa parasta, että päähahmo on vähän höppänä. Se jotenkin uppoaa minuun. Suosittelen kirjaa kaikille, jotka kaipaavat vähän piristystä arkeensa. Minua tämä kirja ainakin pirsti. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti