keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Marian Keyes: Lucy menee naimisiinSyksyn lukusatoa olisi tänään luvassa hieman lisää. Tämäkin on luettu muistaakseni jo marraskuussa. Olenpa jopa palauttanut tämän kirjastoon :D Kirja valikoitui luettavaksi, koska kaipasi jotain todella hauskaa naishömppää. Ja silloin kun todella hauska naishömppä on toiveena kirjalta, kannattaa aina lainata jokin Marian Keyesin kirjoittama kirja. Nämä ovat aivan oikeasti hulvattomia, mutta samalla niissä on aina joki syvempikin aihe. Tällä kertaa syvempää puolta tarjosi alkoholismi, josta kirjan sankarittaren isä kärsi.

Lucy mnee naimisiin kertoo nimensä mukaisesti Lucystä. Kirjan alussa hän lähtee käymään työkaveriensa kanssa ennustajalla, joka ennustaa Lucyn menevän naimisiin vielä ennen kuin vuosi on ohi. Erinäisten sattumusten, väärinkäsitysten ynnä muiden jälkeen Lucy tapaakin sen oikean, joka on yllättävän lähellä ;) En kerro kuitenkaan että meneekö Lucy kirjassa naimisiin vai ei :D

Kuten kaikkia Marian Keyesin kirjat, joita olen lukenut, yhdisti tämänkin vakavia aiheita hurttiin huumoriin. Huumorin avulla kun vaikeiden asioiden, ja jopa tabujen, ajatteleminen ja käsittäminen voi olla hyväksi. Kirja sekä nauratti, että sai ajattelemaankin.

Enpä muuta voi oikein sanoa kuin että tykkäsin. Tämä täti osuu nauruhermooni ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti