perjantai 11. marraskuuta 2011

Day 16 – Favourite female character

Lisää haastetta pukkaa ;) Tällä kertaa pitäisi sitten valita oma suosikki naispuolisista kirjojen sankarittarista. Vaikea valinta jälleen kerran, ja minulla on tähän useampi nimi. Ei yhtä monta kuin miehiä oli mutta enemmän kuin yksi. ;)

Ensimmäisenä mieleen tulee Harry Potter- kirjojen Hermione Granger. Tykkään sellaisista hikipinkotyyppisistä tytöistä. Tietenkin Hermione on myös yksi sen kirjasarjan hahmoista, joka kehittyy hieman erilaiseksi matkan varrella. Se on  aina kivaa. : D

Olikohan niitä nyt sitten muitakin? Noh, seuraavana mieleen tulee Tulen ja Jään Laulu - kirjasarjan Arya Sark. Hän tosin on lapsi mutta naispuolinen. Ihana poikatyttö, joka ei jää usein hiljaiseksi. Ei halua olla Lady, jksi hänen oletetaan kasvavan. Herkullinen hahmo.

Kolmantaen mutta ei mitenkään vähäisepänä mieleen tulee Aikamatkustajan Vaimo- kirjan Clare. Kyseinen hahmo teki minuun vaikutuksen siinä missä kirjan päämies Henrykin. Ja tarina on niin kaunis rakkaustarina, että tottakai koko rakkauspari on yksi lempiparini.

Siinä ne taisivat sitten olla. Nyt ei tule mieleen muita eritysesti mieleen jääneitä, vaikka varmasti on monia naishahmoja, joista tykkään. Vaan tämänhetkinen TOP3 on tuossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti