maanantai 11. helmikuuta 2013

Sophie Kinsella: You got my Number


                         (Kuva: http://www.lazada.com.my/Ive-Got-Your-Number-78011.html)Edelleen mennään viime vuonna luetuissa kirjoissa. Tämä kyseinen kirja oli taattua Kinsellaa. Se tarina, josta hän kirjoittaa parhaiten. Se omalaatuinen naispäähenkilö, jolle sattuu ja tapahtuu. Tällä kertaa oli kyseessä fysioterapeutti Poppy kadottaa kihlasormuksensa ja puhelimensa. Samantien hän kuitenkoin löytää roskiksesta puhelimen, josta on tuleva linkki hänen ja erään miehen välillä. Miehen, jonka kanssa Poppy alkaa viestailla... 

Tarina siis naisesta väärän miehen kanssa, ja siitä kuinka sitten kävikään. Kryptinen selitys mutta koska en halua spoilata, se myös sellaisena pysykööt. Kirjan charmi tavanomaisen hömpän lisäksi tai siitä huolimatta on se, miten Kinsella pystyy saamaan kirjaan hänelle niin ominaista sitcomimaisuutta. Hänen kirjansahan koostuvat päähenkilöille tapahtuvista hupsuista kommelluksista, joista tulee mieleen monetkin hyvät television sitcomsarjat. Se tekee Sophie Kinsellan kirjoista niin hyviä, että  olen jäänyt niihin koukkuun. 

Joten jos kaipaa huumria ja hauskuutta arkeen niin suosittelen. Arjesta pakeneminen suorastaan on mahdollista tämän kirjan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti