sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Paluu kirjallisuuteen

Muistin tämän blogin olemassaolon tänään. En ole kovin ahkerasti tänne postaillut kun on ollut kaikenlaista. Sitäpaitsi minä epäperfektionisti olen jostain kehittänyt sellaisen ajatuksen tähän hommaan, että tekstieni pitäisi olla mahdollisimman hyviä ennen kuin postaan ne tänne. Tai siis yritän kirjoittaa nämä ensin omalle koneelleni ennekuin siirrän tänne. Totuus kuitenkin on, etten jaksa niitä sielä muokkailla sen enempää :D Eli loppujen lopuksi käy niin, että postausten välillä on hirveästi aikaa eivätkä ne ole edes niin kovin hyvin kirjoitettuja ;)

Anyways, tässä jutussa ei nyt ole päätä eikä häntää, joten yritänpä mennä tässä asiaan. Tulossa olisi tekstiä jossain välissä kyseisistä teoksista:

Emily Bronte: Humiseva Harju
Ben Elton: Popcorn

Oho, enpäs ole nyt muuta viimeaikoina ajatuksen kanssa lukenutkaan, joten tyydytään noihin teoksiin näin syyskauden aluksi. Muuten, jos ketään kiinnostaa niin syy vähään lukemiseeni on tietysti ilmiselvien opiskelusyiden lisäksi myös se, että olen katsonut Byffy The Vampire Slayeriä viime aikoina TODELLA paljon ;)

3 kommenttia:

 1. Lukeminen kannattaa aina :) Ja Buffy on paras!

  VastaaPoista
 2. Niin kannattaa ja Buffykin todella on loistavaa katsottavaa :) Täällä edetään viidennen kauden loppua kohden.

  Mielenkiinnolla odottelen mielipidettäsi Humisevasta harjusta. Luin sen itse joskus yläasteella (muistaakseni) ensimmäisen kerran ja viimevuonna uudelleen; edelleen oli kirjan vetovoima tallessa ja pysyy suosikki kirjojeni listalla :)

  VastaaPoista
 3. Ainii, se on unohtunu se sen kirjottaminen vaikka jo kesällä luin sen. :P

  Mie katoin tossa vähän aikaa sitten koko Byffyn läpi. 5-7 kaudet jopa tuplana :D Ku alotin eka niistä ja sitten hoksasin, että hei haluun kattoa ne ekat neljä myös. Ja sit piti uudestaan kattoo noikin :D Meinas tulla buffy-kierre ;P

  VastaaPoista